Exceptionel kvalitet og embossing effekter på stive og fleksible medier

LEJ-640 er en unik UV-LED hybridprinter, som både kan printe på rullemedier og på stivere materialer og samtidig producere embossing effekter.

Få flere oplysninger om Storformatprinter Roland VersaUV LEJ-640 Serien

Neopost Finans

  • Med Neopost Finans kan i undgå likviditetsproblemer, når i skal have en storformatprinter.
Produktivitet og kompabilitet

Produktivitet og kompabilitet

LEJ-640 er udstyret med nye, større UV-LED lamper, som øger produktiviteten og minimerer omkostninger. Det helt unikke ved UV-printer LEJ-640 er muligheden for at printe på både flade medier og medier på rulle, som gør LEJ-640 til en hybrid mellem en flatbedprinter og en rullefodret storformatprinter. Det skyldes, at UV-printeren leveres med et front og bagsidebord, som tager få minutter at montere.
Roland VersaWorks RIP Software

Roland VersaWorks RIP Software

Estimerer det forventede blækforbrug per printjob og giver besked, hvis blækniveauerne er for lave. Mulighed for at ændre farverne direkte i VersaWorks i stedet for at skulle genåbne filen i et redigeringsprogram. Variable Data Print giver mulighed for at flette .txt eller .csv felter med en skabelon.
Nem Processtyring

Nem Processtyring

Fjernstyr Roland printeren med den gratis Roland Printer Assist app fra din iPad! Et utal af funktioner fra praktisk taget enhver lokation. Roland VersaWorks er bygget fra bunden og op, hvilket giver en god, brugervenlig grænseflade, som ikke forsinker arbejdsflowet. Roland OnSupport kan levere e-mail advarsler til din computer eller smartphone, når printeren er ved at løbe tør for blæk eller når et job er udført.
Specialudviklet blæk tilføjer værdi

Specialudviklet blæk tilføjer værdi

LEJ-640 udkonkurrerer traditionelle CMYK printere med tilføjelsen af hvid og klar blæk, som sammen åbner en helt ny verden af designmuligheder. Med den hvide blæk med høj opacitet kan du printe knivskarp, klar tekst og grafik på en række farvede og transparente medier. Den klare blæk kan lagdeles for blank eller mat finish samt fantastiske effekter. Der findes mere end 70 effektmønstre, som er klar til brug, i det inkluderede Roland teksturbibliotek.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Printbredde: 1615 mm maksimum
  • Printopløsning: op til 1440 dpi
  • 220 ml blækkassetter
  • Farver: Cyan, Magenta, Gul, Sort, Hvid og Gloss
FORDELE / UDBYTTE
  • Muligt at printe på alle substrater, både fleksible og hårde materialer

Relaterede produkter

Storformat UV Flatbedprinter Roland VersaUV LEJ-640F tager jeres kreativitet til nye højder

LEJ-640FT er en helt igennem speciel maskine. F...

Storformatprinter Roland Texart RT-640 kan printe på tekstiler og lave flotte reklameartikler

Texart RT-640 er en farvesublimering transfer p...