Sublime print direkte på tekstiler og andre ualmindelige materialer

Roland Texart RT-640 er designet til at kombinere fremragende kvalitet, produktivitet, værdi og alsidighed i én printer, som simpelthen er brilliant.

 

 

Få flere oplysninger om Storformatprinter Roland Texart RT-640

Med den nyeste teknologi indenfor printhoveder giver det en exceptionel billedekvalitet. Eco-Sol MAX 2 blæk tørrer hurtigere end tidligere og har breddere farve gamut. Statusopdatering på dine printopgaver kan sendes direkte til din smartphone. Medieholdere hjælper ved brug af tunge ruller. Robust konstruktion sikrer stabile resultater.

Hos Neopost Danmark er vi utroligt stolte over, at vi blev officiel Roland partner i 2015. Det betyder, at vi kan tilbyde fordelagtige serviceaftaler eller enkeltstående reparationer af et stort udvalg af Rolands printere. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at ringe til os!

 

Forskellig farvekonfiguration

Forskellig farvekonfiguration

Texart RT-640 kan konfigureres som en 4- eller 8-farve printer. I 4-farve konfigurationen (CMYK) producerer Texart farvesublimering blækken fløjlsbløde sorte farver og skarpe detajler. I 8-farve konfigurationen (CMYK+LcLmOrVi og CMYK+OrViFpFy) giver tilføjelsen af orange, violet, fluorescerende pink og fluorescerende gul blæk en bredere farvegamut med både delikate og intense nuancer.
Roland VersaWorks RIP Software

Roland VersaWorks RIP Software

Estimerer det forventede blækforbrug per printjob og giver besked, hvis blækniveauerne er for lave. Mulighed for at ændre farverne direkte i VersaWorks i stedet for at skulle genåbne filen i et redigeringsprogram. Variable Data Print giver mulighed for at flette .txt eller .csv felter med en skabelon.
Nem Processtyring

Nem Processtyring

Fjernstyr Roland printeren med den gratis Roland Printer Assist app fra din iPad! Et utal af funktioner fra praktisk taget enhver lokation. Roland VersaWorks er bygget fra bunden og op, hvilket giver en god, brugervenlig grænseflade, som ikke forsinker arbejdsflowet. Roland OnSupport kan levere e-mail advarsler til din computer eller smartphone, når printeren er ved at løbe tør for blæk eller når et job er udført.
Produktivitet

Produktivitet

RT-640 kommer med en masse egenskaber, som øger produktiviteten. Det nyudviklede feed justeringssystem kombineret med et inkluderet opsamlingssystemet letter præcis printning uden opsyn. Opsamlingssystemet TU-3 kombinerer en praktisk frontmonteret roller og en avanceret spændingsstyret opsamlingsenhed for optimal mediefremføring.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Print bredde: 1615 mm maksimum
  • Printopløsning: op til 1440 dpi
  • To konfigurationer: dobbelt CMYK eller CMYKLcLmOrVI
FORDELE / UDBYTTE
  • ​Ved valg af de otte farver: CMYKLcLmOrVI, udvides farveskalaen og der er mulighed for endnu mere exceptionelle farver
  • 8 kanal printhoved giver forbedret statisk kontrol og varieret dråbeprint 
  • Internet forbindelse for højhastigheds dataoverførsel

Relaterede produkter

Udvid dine muligheder fra print på flade substr...