Bordmodel inkjet printer med Print & Cut

Med VersaStudio BN-20 har man taget alt det, der repræsenterer en Roland printer og pakket det ind i en bordmodel, som er genial til bl.a. stickers.

Så er du på udkig efter printeren der kan bruges til eksempelvis

- Print og cut af klistermærker
- Print af bannere eller plakater i op til 50 x 70 cm
- Print og skæring af vindues klæb
- Print af fotos i god kvalitet

Få flere oplysninger om Storformatprinter Roland VersaStudio BN-20

Neopost Finans

  • Med Neopost Finans kan i undgå likviditetsproblemer, når i skal have en storformatprinter.
Overlegen billedkvalitet

Overlegen billedkvalitet

VersaStudio BN-20 benytter den nyeste teknologi indenfor printhoveder for at producere levende grafikker på beklædning, klistermærker, mærkater. skilte m.m. Dens 8-kanal printhoveder printer op til 1440 dpi og bruger en teknologi, som kan variere størrelsen på blækdråberne mellem 7 forskellige størrelser for optimal billedkvalitet. Guldhovedet på printenhederne reducerer statisk elektricitet, forhindrer tilstopning og et patentanmeldt visker system formindsker slid på printhovederne og forlænger hovedernes levetid. Roland Intelligent Pass Control teknologi leverer print af exceptionel...
Roland VersaWorks RIP Software

Roland VersaWorks RIP Software

Estimerer det forventede blækforbrug per printjob og giver besked, hvis blækniveauerne er for lave. Mulighed for at ændre farverne direkte i VersaWorks i stedet for at skulle genåbne filen i et redigeringsprogram. Variable Data Print giver mulighed for at flette .txt eller .csv felter med en skabelon.
Nem Processtyring

Nem Processtyring

Fjernstyr Roland printeren med den gratis Roland Printer Assist app fra din iPad! Et utal af funktioner fra praktisk taget enhver lokation. Roland VersaWorks er bygget fra bunden og op, hvilket giver en god, brugervenlig grænseflade, som ikke forsinker arbejdsflowet. Roland OnSupport kan levere e-mail advarsler til din computer eller smartphone, når printeren er ved at løbe tør for blæk eller når et job er udført.
Forskellige farvekonfigurationer

Forskellige farvekonfigurationer

BN-20 tilbyder forskellige Eco-Sol MAX blæk konfigurationer. 4-farve (CMYK) er det bedste valg for almindelig farveprint. CMYK+Metallic tilbyder forøget alsidighed og mulighed for at lave ekstraordinære print. Metallic Silver kan printes som en staffagefarve eller kombineres med CMYK for at producere hundredevis af imponerende metalliske og perlemorsfarver. CMYK+White åbner op for applikationer, som kræver print på klare eller reflekterende substrater. Eco-Sol MAX blæk er indbegrebet af kort tørretid, høj densitet, bred farvegamut, ridsefasthed og lave omkostninger per kvm. MAX er praktisk...

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Print bredde:515 mm maksimum
  • Printopløsning: op til 1440 dpi
  • Holdbarhed på færdige print afhænger af valg af blæk samt medietype
  • Cyan, Magenta, Yellow og Black vandbaseret blækfarver 220 ml
  • Magenta, Yellow, Cyan, Black, Metallic Silver og White eco solvent blækfarver 220 ml
FORDELE / UDBYTTE
  • Printhastighed 1,8 kvadratmeter pr. time
  • Dobbelt spejlvendte CMYK printhoveder giver flottere billeder med ensartet gennemgang og uden banding
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Mulighed for stand, således at den ikke sættes på et bord

Relaterede produkter

Udvid dine muligheder fra print på flade substr...