Dette kraftcenter er med til at give form til dine kreative idéer

SOLJET PRO 4 XR-640 er Rolands nyeste flagskib inkjet Print & Cut løsning, som tilbyder grænseløs kreativitet med sikkerhed kan øge jeres vækst.

Få flere oplysninger om Storformatprinter Roland SOLJET PRO 4 XR-640

Neopost Finans

  • Med Neopost Finans kan i undgå likviditetsproblemer, når i skal have en storformatprinter.
Den seneste teknologi indenfor printhoveder

Den seneste teknologi indenfor printhoveder

For at levere den enestående kvalitet, som XR-640 er anerkendt for, er storformatprinteren udstyret med de nyeste dobbelte printhoveder. De dobbelte printhoveder doserer blækdråber i 7 forskellige størrelser for at optimere billedkvaliteten til det valgte medie og opløsning. XR-640's print kontrol teknologi, højtydende printhoveder og Eco-Sol MAX 2 blæk fanger alle billeddetaljer for uovertruffen billedkvalitet.
Roland VersaWorks RIP Software

Roland VersaWorks RIP Software

Estimerer det forventede blækforbrug per printjob og giver besked, hvis blækniveauerne er for lave. Mulighed for at ændre farverne direkte i VersaWorks i stedet for at skulle genåbne filen i et redigeringsprogram. Variable Data Print giver mulighed for at flette .txt eller .csv felter med en skabelon.
Nem Processtyring

Nem Processtyring

Fjernstyr Roland printeren med den gratis Roland Printer Assist app fra din iPad! Et utal af funktioner fra praktisk taget enhver lokation. Roland VersaWorks er bygget fra bunden og op, hvilket giver en god, brugervenlig grænseflade, som ikke forsinker arbejdsflowet. Roland OnSupport kan levere e-mail advarsler til din computer eller smartphone, når printeren er ved at løbe tør for blæk eller når et job er udført.
Eco-Sol MAX 2 blæk

Eco-Sol MAX 2 blæk

Eco-Sol MAX 2 er en ny generation af Rolands miljøvenlige, prisvindende printerblæk. Eco-Sol MAX 2 leverer enestående langsigte udendørs holdbarhed, ridse- og kemikaliefasthed, bred mediesupport og en bred farvegamut. Blækken er udviklet til stabile, konsistente output og leverer produkter med levende farver og skarpe billeder og tekster.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Print bredde: 1615 mm maksimum
  • Printopløsning: op til 1440 dpi
  • Holdbarhed på færdige print mellem 3-5 år afhængig af medietype
  • Cyan, Magenta, Yellow, Black, Light Cyan, Light Magenta, Light Black, Metallic og White blækfarver - 440 ml. blækkassetter (kun 220 ml. i Metallic og White)
FORDELE / UDBYTTE
  • Forskudte printhoveder øger produktionen, det betyder printhastighed op til 102 m2 i timen. 2½ gang hurtigere end tidligere modeller
  • Opnå de bedste detaljer, hvert printhoved printer med præcise dråber i 7 forskellige størrelser
  • Dobbelt spejlvendte CMYK printhoveder giver flottere billeder med ensartet gennemgang og uden banding

Relaterede produkter

Den populære storformatprinter Roland VersaCAMM VS-i serie

Roland VersaCAMM VS-i serien til de kreative og...