Fuldautomatisk forsendelsesproces ved tryk på én knap

Med e-Flow Print, Pak & Send tjenesten kan i sortere og sende jeres dokumenter elektronisk eller fysisk ved et enkelt tryk på en knap.

  Få flere oplysninger om e-Flow Print, Pak & Send

  Har man valgt en e-Flow løsning fra Neopost, kan man også udvide løsningen til at inkludere en ekstern printtjeneste. Neopost tilbyder sine e-Flow kunder en svært rimelig print, pak og forsendelsestjeneste. I betaler pr. dokument som sendes ud som almindelig brev. Prisen for tjenesten er tæt på hvad I betaler i porto i dag.
  e-Flow vil gøre hverdagen meget enklere i forbindelse med afsendelse af dokumenter.
   

  Som bruger skal I bare udskrive dokumentet som sædvanlig, men i stedet for at skrive det ud på en printer et sted i jeres hus, sendes printjobbet til vores e-Flow dokumentcenter. Løsningen kommunikerer over sikre linjer på samme måde, som jeres interne netværk. Dokumentsikkerheden er varetaget gennem avancerede kuverteringsmaskiner, som aflæser stregkoder, som placeres på dokumentet af e-Flow.

  Forsendelsen pakkes i neutrale konvolutter med returadresse til vores e-Flow dokumentcenter. e-Flow løsningen vil sende information til jer om, hvilke modtagere posten ikke kunne finde frem til. Det sker ved, at dokumentet har fået en kode, som e-Flow placerer i adressefeltet før print. I vælger selv, om vi skal returnere returposten til jer eller om vi skal makulere den.