Send jeres fakturaer digitalt

Med e-Flow Elektronisk Fakturering kan du sende EHF fakturaer uden ændringer i eksisterende systemer, da e-Flow tager imod det almindelige PDF-format.

  Hvorfor skal jeg vælge e-Flow Elektronisk Fakturering?

  Alle statslige og offentlige foretag stiller krav om, at fakturaer skal sendes elektronisk i EHF format (elektronisk handelsformat). Større større private selskaber begynder også at stille krav om EHF, men det er kun til stat og kommune, at det i øjeblikket er lovpligtigt.

  For mange små og mellemstore bedrifter udgør det at integrere en EHF løsning i eksisterende systemer en betydelig omkostning. Mange vælger derfor en manuel løsning via en web-portal eller dyre løsninger hos firmaer, som skanner dokumentet ind og konverterer det.

  Det kræver ingen kundskab til EHF eller andre formater. I benytter jer af filoverførsel, som ligger i vores e-Flow tjeneste og sender os PDF-filen. e-Flow sender dokumenterne i en prioriteret kanal baseret på:
  - Gyldig EHF modtager. Dette er 1. prioritet for e-Flow
  - Gyldig mailadresse er prioritet nummer 2 for e-Flow

  Hvis den digitale kanal ikke er tilgængelig vil e-Flow gemme en sorteret fil til udskrivning. Den kan returneres til jer for print og pakning, eller i kan benytter jer af vores e-Flow Print, Pak & Send løsning.

  Vores løsning er abonnementsbaseret med et månedlig beløb, som afhænger, hvilken e-Flow løsning I vælger og et transaktiongebyr pr. EHF. Vi påpeger dog, at vi sender e-post fakturaer uden transaktionsgebyr.

  Elektronisk fakturering vil derfor spare jeres virksomhed for mange omkostninger. Med elektronisk fakturering via vores e-Flpw løsning sparer I porto, udskriftsomkostninger og arbejdet med at pakke. Derudover kan I lægge merværdi på jeres dokumenter via reklamer, informationer eller bilag, som I ønsker det. e-Flow er et komplet system til at distribuerer dokumenter gennem flere kanaler.

  EHF kaldes også nogle gange PEPPOL på internationalt plan. Med EHF kan I sende jeres fakturaer over landegrænser uden at skulle konvertere til andre filformater.

  Frigør tid hos dine ansatte

  Øg fleksibiliteten i virksomheden

  Reducer omkostninger ved dokumentforsendelser

  Fokuser på kernevirksomheden