Quadient. Fordi relationer er vigtige.

VORES HENSIGT

At forenkle og hjælpe med at navigere i forbindelsen mellem mennesker og det, der betyder noget.

VORES VISION

At være drivkraften bag verdens mest meningsfulde kundeoplevelser.

VORES MISSION

Sammen fokuserer vi på at levere løsninger, der skaber relevante og personlige interaktioner.

Fordi relationer er vigtige.

For alle virksomheder – små eller store, lokale eller globale – er hver eneste kundeinteraktion afgørende.

Quadient er drivkraften bag verdens mest meningsfulde kundeoplevelser. Vi hjælper organisationer med at levere enestående oplevelser ved at fokusere på fire centrale løsninger:

Kundeoplevelsesstyring

Kundeoplevelsesstyring

For virksomheder, der skal kunne konkurrere ved at skabe ekstraordinære kundeoplevelser, tilbyder vi softwareløsninger med flere kanaler og ekspertise, der leverer kompatible og meningsfulde kundeinteraktioner.

Postrelaterede løsninger

Postrelaterede løsninger

For organisationer, der har brug for at forenkle deres post, leverer vi den nødvendige hardware, software og ekspertise for at levere nøjagtig og rettidig fysisk kommunikation.

Procesautomatisering

Procesautomatisering

For virksomheder, der ønsker at strømline deres dokumentproduktion og arbejdsprocesser i afdelingen, leverer vi digitale løsninger, der hjælper med at automatisere kommunikation og accelerere pengestrømmen.

Pakkeopbevaringsløsninger

Pakkeopbevaringsløsninger

For virksomheder og privatpersoner, der har brug for at administrere et stigende antal udbringninger og returneringer, leverer vi en smart og sikker løsning til afhentning og levering, der tilbyder bekvemmelighed og ro i sindet.

Quadient understøtter hundredtusindvis af kunder verden over i deres søgen efter at skabe relevante, personlige relationer og opnå enestående kundeoplevelser. Vores løsninger gør det muligt for virksomheder kontinuerligt og automatisk at skabe og levere meningsfulde interaktioner, når det virkelig gælder – konsekvent på tværs af alle kanaler.

Quadient har påviselige gode resultater inden for udvikling, implementering og understøttelse af pålidelige løsninger. Vi forstår markedets trends, lytter til kunderne og reagerer med relevant innovation. Hvert år forvandler Quadient cirka 8 milliarder forretningstransaktioner til meningsfulde, personlige oplevelser.

Hos Quadient hjælper vi virksomheder med at opbygge stærke relationer til deres kunder.

Fordi relationer er vigtige.